Tunnisteet

perjantai 30. marraskuuta 2012

Huomenna on joulukuu!

Ja täällä keravalla myrskyää! Miron kanssa meillä onneksi vapaapäivä, Simban kanssa aamulenkillä oli nilkkoihin asti lunta ja tuuli oli niin kova että hyvä kun ei meikäläistä vieny mennessään :D.
Autonkin takarengas oli jotenkin jäätynyt kiinni ei liikkunut suuntaan eikä toiseen.. kyllä syletti!

Mutta kyllä se siitä iloks taas muuttu kun sai laittaa vihdoin vähän joulua kotiin, joulukalenterin iskin meidän seinälle odottamaan huomista ensimmäisen luukun avaamista, ja keittiöön myäs vähän joulua laitettu.. verhot,tabletit sekä ikkunaan valo :)


Ihme että tuo poika on viihtynyt jo kohta tunnin verran pihalla, rakentaa lumiukkoa !
huutelin sitä sisälle tuossa hetki sitten nii hän vaa huus että tulee kohta hakemaan porkkanan nenäksi lumiukolle :D voi toista,siellä se niin tosissaan tekee sitä lumiukkoaan eikä välitä viimasta pätkääkään.

Me ollaan Miron kanssa tämä viikonloppu ihan kahdestaan kotosalla, ukko lähtee juhlimaan kaverinsa "tupareita" ja aikoo viihtyä siellä koko viikonlopun :) saa nähä luikkiiko kuitenkin häntäkoipien välissä lauantaina kotia! ihanaaa olla ton pojan kanssa kahestaan pitkästä aikaan me tehään tänään pitsaa ja laitetaan lisää joulua meidän kotiin.. illalla saunan jälkeen laitetaan joululaulut soimaan ja fiilistellä ensimmäistä tulevaa adventti sunnuntaita :D


Mukavaa lumista viikonloppua!

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti