Tunnisteet

lauantai 22. syyskuuta 2012

joulumerkit!

Kyllä se aika rientää nyt oli postin sivuille (en tiedä näkyyky ihan tuolla postin omalla sivuilla vaan tuolta mistä me tilataan kaikki merkit ja muut välineet) ilmestynyt tän vuoden joulumerkit! 1 lk. merkkinä oli tosi nätti sellanen lyhty merkki, se lyhty oli kynttilöineen lumihangessa ja oli tosi kivan näkönen, ja ihan se millä lähetetään noi joulukortit sitten niin oli sellanen kolmion muotoinen joulukuusi merkki joka muuten on tänä vuonna 0,60 sentin arvoinen, viime vuonna oli 0,55.

Tulipa muuten mieleen noista postimerkeistä se joulupukin kirje, mehän siis tilattiin se ja niitä meille tuli vahingossa ihan kaksinkappalein toinen nimellä Miro Mononen ja toinen Miro Joel Mononen :D... no aikamoinen pettymys oli mulle itselleni se, muistan kun itse joskus pienenä sain sen kirjeen niin siinä just jotain sellasta että hei suvi, kuulin että olet ollut tänä vuonna oikein kilttinä siksi ajattelin kirjoittaa sinulle tämän kirjeen jne jne.. vaan eipä ollut tää minkä miro sai.. siinä toki tuli mukana oikein hieno almanakka ja sitten tämä "kirje" ei ollut kirje lainkaan vaan pikemminkin tarina joka kertoi siitä kun joulupukki oli ollut "viime syksynä" mustikoita poimimassa -_- No tokiiinsa se on pienelle lapselle hieno juttu ja se ilo oli kyllä ihanaa katseltavaa mutta itellä oli sellanen pienoinen pettymys kun odotti jotain ihan vallan muuta... joten voi olla että meidän luukusta ei tänävuonna joulupukilta kirjettä pärähdäkkään :D.

Meillä yhäkin jatkuu talvivaatteiden metsästys, H & M:ltä tilasin ihanat cars sarjan martti kuviolla painetut talvi rukkaset sekä sellasen "karvalakin" ruskeat kuten marttikin! ja sieltä myös löytyi se päiväkotiin menevä rymyhaalari.. ruskeana sekin.. mätsää sitten hyvin hatun ja hanskojen kanssa ;D , viellä pitäs koittaa bongailla jostain se parempi takki housut setti tänne koti oloihin, lekmer.fi sivulta löyty yks ihan varteen otettava vaihtoehto mutta näillä näppäimillä etsinnät jatkuvat siis yhtäkin. Mä olin itse aatellut jotain Reimalta tai Ticet to heaven mutta tämä minkä löysin lekmerin sivuilta niin on Didriksonssin ja musta tää on hieno ja viellä vihree... luulis kelpaavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti