Tunnisteet

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

!!

Eilen kun olin töissä niin huomasin että aika moni kävi noutamassa confetista tilamaansa paketin :) pari kertaa tekikin mieli kysästä sisältääkö kyseinen paketti kenties jo joulua varten tilattuja pipari muotteja ! 
Itse tänään aamulla kävin kanssa selailemassa läpi confetin sivuja ja tilaukseen lähtikin muutamia pipari muotteja (meillä kun ei niitä muuten jo tarpeeksi ole) tilasin mm. Koira muotin joka on aivan kultaisennoutajan eli meidän simban mallinen... niistä voi vaikka sitten joulun alla leipoa simballe omia koirien pipareita ;D heh. sitten mukaan lähti myös yksisarvis muotti joka oli musta aivan ihana !!, poron sarvista oli myös muotti jonka tilasin myöskin.. ja mulla on jo monta hyvää ideaa sille.. se on niin pieni ja ohut että ehkä pipareiden leipomiseen sitä ei kannata käyttää mutta sokerimassalla koristeluun kyllä esimerkiksi kakku koristeita jouluiseen kakkuun, lumiukko muotti lähti myös ostoskoriin, ja muutamia sellasiakin mitkä ei liity jouluun esimerkiksi halloweenia varten tilasin hämähäkki ja kummitusmuotin saa nyt nähdä päästäänkö niitä edes hyödyntämään, viime halloweenina mun äiti oli täällä meillä, koristeltiin Miron kanssa meijän keittiö ja katottiin möhköfantin halloween elokuva, saa nähä keritänkö edes tänä vuonna millään tavalla viettää halloweenia, musta ois aivan ihanaa järjestää jotkut halloween lasten kutsut miron kavereille :D mutta se jääköön viellä mietintä asteikolle ;P.

Tässä myös muutamia muita ihania sivuja joista löytyy piparimuotit ja paljon muuta:


ullan unelman ja iloisen keittiön bongasin muistaakseni itse viime vuonna kotivinkinn joulu lehdestä jos en nyt ihan väärin muistele... siellä taisi olla iso lista leivonta väline sivuista, täytyyypi etsiä se lehti tässä jonain päivänä ja kirjoittaa tänne ne muutkin nettisivut :)

ainiin, en tiedä onko kyseessä sitten laiskuus mutta viime sunnuntaina kun kävin iltalenkille niin bongailin jo aika monet jouluvalot ikkunoista/parvekkeelta, itse en kyllä tohdi viellä laittaa, maltan odotella viellä itsenäisyyspäivään saakka jolloinhan on "virallinen" lupa laittaa jouluvalot ;D ainakin näin sanoin Miron päiväkodin johtaja, hänen kanssaaan kun puhe tuli joulusta :D heh.

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti