Tunnisteet

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Salaisen Jouluystävän kolmas paketti!

Salaisen Jouluystäväni viimeisen paketin hain jo torstaina, valitettavasti en päivitystä siitä ole aikaisemmin töiden takia kerennyt tekemään.
Viimeinen paketti oli oikein ihana! Ja sisälsi ihania Jouluisia juttuja!
Salaisen Jouluystäväni paketti sisälsi seuraavat asiat:
  • Kaunis Joulun punainen kynttilälyhty
  • Lyhtykynttilöitä
  • Ihana enkelikello-tyylinen kynttilä kuppi!
  • Tonttu tulitukkuja (tulitikkujen päät on punaisia!! )
  • 2kpl Casan liinoja
  • Glögi lusikoita
  • pikku haarukoita
Kiitos kaikista ihanista paketeista!! ja luulen että nyt jo saan paljastaa tännekkin ei enään niin salaisen Jouluystäni, joka oli Teija J. Kiitos sinulle oikein kovasti ja oikein ihanaa Joulun odotusta koko teidän perheellenne, koitin käydä blogiisi kirjoittamassa kiitokseni mutta tulee koko ajan vain ettei sinne jostain syystä pääse jotenka toivon että luet tämän joskus :)

Ja sitten seuraavaan asiaan.. elikkä tänään sai avata ensimmäisen Joulukalenterin luukun.. mulla ei itselläni ollut muuta kuin kalenteri kynttilä jota siis poltimme samalla kun söimme "jouluista nakkisoppaa" eli toisin sanoen borskeittoa joka on mun suurta herkkua ja lapsille se maistui kanssa oikein hyvin... musta se on vähän sellanen jouluinen varsinkin kun heittää siihen sen smetana köntsän sekaan ;D nams!

Tänään myös laitettiin viimeiset valot ikkuinoihin sekä tontut kurkkimaan sinne myös ja muutamia muita koristeita :)Ihanaa ensimmäistä Adventti sunnuntaita kaikille!
                                                                -S-

1 kommentti:

  1. Kiva et paketeista on löytynyt mieleistä. Noi Novitan sivut joilla blogini on ovat olleen koko päivän poissa pelistä, siinä siis syy. Ihanan lämpöistä Joulun odotusta vielä sinunkin perheellesi!

    VastaaPoista