Tunnisteet

lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulu hukassa?!?

Siis mulla on jotenkin joulu ihan hukassa! koko joulukuun ajan mulla on ollut sellanen fiilis ettei joulu oo tulossa, enkä saa itelleni sitä sellasta ihanaa joulun odotus fiilistä! johtuu varmaan siitä että tästä joulusta on tulossa niin erillainen, ensinnäkin tää on ensimmäinen joulu jonka vietän ilman mun äitiä! sekä tiedän että koska ei oo lunta niin sekin vaikuttaa mun joulumieleen jo paljon.
Oon koittanu ruokkia itteäni joulufiiliksiin laittamalla kaikki koristeet esille, ja meillä on ollut jo viikon kuusi olkkarissa!!! yleensä se on laitettu 23 päivä aikasintaan 22! :D
Nooo kolme yötä jouluun on laskin aivan itse ;D! tässä on myös yksi syy miksi en oo päivittänyt tänne mitään nyt pitkään aikaan, mutta ei se mitään. Tässä vähän kuvia meidän kuluneelta joulukuulta:)
Simbaakin väsytti, se oli päättänyt yhtenä aamuna ettei hän ainakaan nouse:D

viime viikolla tavattiin tälläinen tuttu punanuttu itäkeskuksessa :)

Pikku possut<3 pullan leivonnassa!

<3 Simba meijän vanha herra oikeen! hän naatti ku Miro sitä helli!

1+1 =2? kaksi simbaa? ei vaan meijän simban uus tyttöystävä miss lucky!
-S-

1 kommentti:

  1. Mukavaa joulua.

    Itsellä on ollut koko syksyn joulufillis ja yhtäkkiä se vain katosi noin viikko sitten. Tuli jotenkin tosi ahdistava olo. Viikonlopun olin kotiseudulla ja oli ihan mukavaa, mutta tulin kotiin aatoksi ja taas on vain ahdistanut. Tänäänkin onnistuin rikkomaan yhden tuopin, leipälautasen ja samalla meni lohipalanen katkarapuineen lattialle. Olin tehnyt jouluksi uunilohta joten harmittaa ihan todella paljon. Lohta on vielä vähän jäljellä, mutta kyllä tuollainen ärsyttää.

    VastaaPoista