Tunnisteet

perjantai 21. joulukuuta 2012

kolme yötä jouluun on!

Niin se aika vaan menee, taas ollaan päivän verran lähempänä joulun tuloa!
tänään käytiin joulun sapuskat ostamassa, kinkut, kalat,rosollit,namut sun muut... on tää joulu kyllä ihanaa.

eilisen pipartaikinan tekokin siirtyi tälle päivälle, eilen oli sen verran kiirettä ettei millään kerennyt, mutta kohta alkaa se taikinan keittely.

Ihmeellistä on myös se että mulla on noita joulukuusen punosnauhoja hopeeta,punasta,sinistä mutta ei yhtään valkoista, nyt kun olin suunnitellut että meidän kuusesta tulee punavalkoinen väritykseltään niin eihän yhdessäkään kaupassa ollut enään niitä valkosia punoksia :( , täytyy tänää lähteä keravaa pidemmälle viellä metsästämään niitä... mun on aivan pakko saada ne!

Tänään oli alkoi Mirolla myös joululoma, vietiin päiväkodin tädeille pienet joululahjat, sellofaani pussista löyty hyasintti-kukka, joulusuklaa konvehteja sekä kanelin tuoksusia kynttilöitä.
ihanaa päästä vähän rauhottumaan kun saa tänään viellä hoidettua noi viimeset askareet alta pois.. sit alkaa meillä niin sanottu joulurauha, toki käyn tänne viellä päivittelessä vähän ennen ja jälkeen joulunaaton.

Meille tuleee pikku Sofiakin tonttuilemaan tänään yö-kylään  ennen kuin lähteee moneksi päiväksi kuopioon joulun viettohon.. huomenna sitten saavat leipoa piparia heti aamupiiirrettyjen jälkeen :) ajattelin lasten kanssa illalla sitten kiinnitellä tontut seinille valmiiksi joulun viettoon ja kattoo nyt muutkin koristeet jotka pääsevät laatikoista ulos.

Tänäänhän mun oli viellä aivan pakko ostaa Mirolle kaksi lahjaa pukin konttiin, toinen oli sellanen Star wars peli, ja toinen kauko ohjattava auto..ferrari muistaakseni hieno ja punainen... samalla sain kaks lipuketta joilla voi ostaa sunnuntaina ja maanantaina -40% yhen vapaa valintaisen lelun.

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti