Tunnisteet

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

joulu on taas, joulu on taas!

Kaikki alkaa olemaan valmista,kuusi koristeltu, laatikot,piparit,tortut yms tehty ja kinkku uunissa, lahjat paketoituna, sekä Miron kalenteri luukku täytetty... jollain muulla kuin ällö pahoilla rusinoilla ja purkilla jne jne jne "terveys"herkuilla.

ei silti vaaan uni tule.. kellon laitoin soimaan jo puoli seitsemäksi jolloin kinkun pitäisi olla kypsää, sen jälkeen kerkiinkin Simba-pojan viedä pitkälle joululenkille ja viedä samalla linnuille talipalloja, niitä mulla ei ole kun 3kpl kun tosiaan unohtui ostaa mutta parempi vähän kun ei lainkaan, sitten pitääkin alkaa jo aamuuisen joulupuuron valmistukseen ennenkun Miro saa sieltä ittensä ylös.. sehän tietenkin mun tuurilla herää innoissaan oottamaan koska se pukki tulee enneku meikäläisen herätyskello on kerenny pirahtamaan :).

Saa nähä mitä se huominen tuo tullessaan, mahat täyteen herkkuja ja löhöilyä mahdollisimman paljon! aamupuuron jälkeen varmaan saankin löhötä Miron kanssa joulupukin kuumanlinjan parissa, sitten saa mummi astua puikkoihin.. paljoo hommaa ei onneksi täällä meillä ole huomiselle,perunoiden kiehautus sekä tietenki koirien päivälenkki.

HYVÄÄ JOULUA JOKAISELLE!

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti