Tunnisteet

lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun ensimmäinen päivä

meni meillä oikein mukavasti, pikku ukko nukkuu touhukkaan päivän jälkeen tyytyväistä pienen pojan unta :)
Aamulla herättiin aikasin katsomaan tonttu Toljanterin joulukalenteri jakso, ja koluamaan muutkin kalenterit lävitse!, Sen jälkeen käytiin koiran kanssa pitkällä lenkillä ja kauppareissulla siinä samalla, kaupasta meijän mukaan tarttui "joulukonvehti" boxi mukaan dumleja, olin aika harmissani koska se mikä oli ennen appelsiinin makuinen onkin nyt korvattu jollakin tummasuklaa ällöpahalla maulla! >:(

Kotona meikäläinen alottikin sitten lohikeiton valmistuksen ja Mipe katteli telkasta sammakko ja prinsessa elokuvaa, masut täynnä soppaa suunnistettiin sitten pulkkamäkeen joka tosin loppu lyhyeen kun huomattiin Miron pulkassa olevan aikamoinen reikä, minä viellä siinä aattelin että kyllä se viellä yhen reissun jaksaa mutta eipä se kovin hyvin mäkeä alas liukunut! eli eikun maanantaina uuden pulkan hakuun! ajattelin ostaa sellasen rautasilla jaluksilla varustetun pulkan niin ei pohja räkkää ihan hetkessä, oon ostanut Mirolle joululahjaksi stiigan mutta tarviihan se ihan normi pulkankin koska stiigaa sitten käytettään vaan ja ainoastaa pulkkamäki meiningeissä :D tai näin oon ainkin suunnitellut.
Ulkoilun jälkeen oli ihanaa päästä lämpimään saunaan! kesällä ei me käytetä tota meijän saunavuoroa juuri lainkaan mutta talvi kun tulee niin on meijän vuoro kovassa kulutuksessa! oikeen ihan päivä siis ollut!
Nyt eikun pojan joulukalenteriin täytettä laittamaan ja sitten nukkumaan! hhuomenna sitten onkin jo ensimmäinen adventti-sunnuntai! kivaa :)

-S-




1 kommentti:

  1. Hei!

    Olen tekemässä joulujuttuja Keski-Uusimaahan.
    Taidat asua alueellamme ja olet ilmeisesti jouluihminen.
    Voisinko tehdä valmisteluistasi juttua lehteemme.
    Se voi toteutua joko nimelläsi tai anonyymisti blogityyliin.
    Laitatko minulle meilillä tietoa, mitä mieltä olet ehdotuksestani?
    Yst. terveisin
    Anne Kanerva Keski-Uusimaasta
    0400133859
    anne.kanerva@lehtiyhtyma.fi

    VastaaPoista