Tunnisteet

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Sairastelua.

Meillä ollaan oltu koko tämä viikko hieman sairaana, itse olen sairaslomalla ja Miro on siis mun kanssa kotona.. Paljon ollaan lepäilty ja juotu lämmintä glögiä kynttilän valossa iltaisin, ihme että tolle meijän pikku jätkällekkin glögi maistuu :) Eilen sain itestäni sen verran irti illlalla että laitoin meille loputkin jouluvalot ikkunoihin, nyt on siis joka huoneessa valot. Viikonloppuna etsin jo olkkariin joululiinat sekä koristetyynyt, alkaa näyttää jo kivan jouluselta ! Ekat joulutortutkin paistettiin viikonloppuna ja tiutysti paljolla tomusokerilla kuorrutettuina nams!
Enään se on noin kuukaus siihen jouluun ja se menee niin nopeesti, jonkun verran lahjojakin on osteltu Miron toi joululahjatoivelista vaan tuppaa kasvamaan koko ajan :D saa nähä kun joulukuun ekalla viikonlopulla kirjotetaan se lopullinen kirje sille pukille että mitkä toiveet siihen listaan nyt loppujen lopuksi pääsee.

 Meillä tontuista on myös paljon jo puhuttu, esim aina jos Miro ei suostu siivoomaan huoneestaan lelujaan paikoilleen niin otetaan nää iän ikuiset keinot joita mun omakin äiti on käyttänyt että tontut kattoo ikkunoista ja kertoo pukille tuhmista :D Meillä se tepsii ainakin viellä :D eilen kun katottiin nauhotuksesta tonttutoljanterin jouluaaton kalenteri jakso niin sinne oli eksynyt myös pätkä viime vuotista joulupukin kuumaa linjaa :D Meijän Mirohän oli taas ihan äijänä että hän kyllä soittaa ensi jouluna sille pukille ja laulaa tiptaptip :D saa nähä uskaltaako soittaa ja jos uskallus riittää niin onko yksi niistä onnekkaista jotka siihen pääse pukille juttelemaan.. ois se kyllä upeeta ja varmasti hyvä muisto jäis myös Mirolle siitä.
 Se taitaa muuten joka vuosi olla tuo sama pukki siinä ohjelmassa?. Mä oon kittanu jo netistä vähä kattella tota aaton tv-ohjelma tarjontaa.. mut viellä ei oikeen nähny kun olikohan 18päivään saakka :P viikonloppuna pitää uudestaan koittaa taas, mutta se on ainaki aivan varma että Tonttu toljanterin joulukalenteri tulee tänäkin jouluna.... ihan parasta!
 -Suikki-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti