Tunnisteet

lauantai 17. marraskuuta 2012

aamunkoi!

Kiertelin tossa perjantain kirpputoreja mun kaverin kanssa, ainoat mitä mukaan tarttui oli joululevy, missä on suomalaisia joulukappaleita, ja yksi joulukoriste missä on kaksi isoa punasta kelloa havuja ja punainen rusetti, pitihän meidän tietenkin heti kuunnella tämä joululevy läpi että varmasti toimiii ;D. Suurimmaksi osaksi kaikki kappaleet siinä on lasten laulamina! aivan ihana!

Tämä aamu sitten taas ei alkanutkaan ihan niin hyvin, myöhästyttiin Miron temppujumpasta ensin, sen jälkeen huomasin pukkarissa että pojan verkkarit on matkan varrella tippunut johonkin eli ei päästy tänään jumppaamaan :( , sen jälkeen mentiin sitten surullisin mielin kotiin.
Mutta kyllä se siitä sitten taas iloks muuttu kun pääsin kuiten elokuviin vähän rentoutumaan, käytiin mun kaverin kanssa kattomassa twilight aamunkoin osa , ja se oli niiiiin ihana elokuva! aivan huippu.. ja kaikki twilight fanit menee toki sen katsomaan samontein! vaikkakin se elokuva oli niin hyvä niin silti harmitti mennä katsomaan se, nyt ei ole enään mitään mitä odottaa kun tietää että tuo oli se viimeinen osa ja se oli nyt siinä.. tuli tosi haikee olo ja samalla hyvä olo kun tarina loppui kuitenkin niin ihanasti.

Mirollekkin tuli käveri tänään yöksi, pojille laitoin uuden joululevyn unimusiikiksi soimaaan ;D

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti