Tunnisteet

maanantai 10. lokakuuta 2011

Hiljaa hyvä tulee.

Lauantaina kun kävimme ostoksilla niin huomasin erittäin ihanan asian, kaupan puutarha osasto oli jo vaihtunut "joulu"-osastoksi ! jippii !, heti piti käydä tutkimassa ja hypistelemässä kaikkia ihania koristeita mitä siellä oli.. valoja ja muutamia kuusen koristeitakin löytyyi! ihanaa. Puistakin on lähes kaikki lehdet tippuneet johtuneen varmaan suurimmaksi osaksi näistä kovista tuulista! Koskakohan ikeaan mahtaa tulla joulu rompetta?? siellä on yleensä ollut kaikkea kivaa ja niiin edullista... jokaisen naisen paratiisi ja eritoten joulu ihmisten.. kynttilät jalkoineen ja kippoineen ja kuppoineen saa niin edulliseen hintaan, esimerkiksi tavallisesta kuapasta kun ostat tavallisia tuikku kynttilöitä 50kpl pussin saat ikeasta niitä ihania tuoksu tuikku kynttilöitä 36kpl suunnilleen samaan hintaan, ja ne vanilijan ja suklaan tuoksuiset kynttilät on niin ihanat ja jouluisen tuoksuiset!!  No ikean joulua odotellessa .http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80135321/ 
Meillä ainakin poltetaan paljon kynttilöitä heti kun alkaa illat pimenee :)
Ainiin ja tämän päivän kauppareissulla huomasin myös sen että GLÖGIT on taas saapuneet kauppojen hyllyille!! nyt sitä saa nyt sitä saa!! 
Tänään ajattelin viellä koittaa keritä tekemään pienen kirppari kierroksen jos sieltä jo alkais pikkuhiljaa löytymään niitä kaikki ihanuuksia joulua silmällä pitäen, pitää myös käydä jossain anttilassa tms etsimmässä kameraan johtoa jolla saisi kuvat siirrettyä niin sais tännekkin lisäiltyä kaikkea ihanaa ja kuvattua varsinkin kaikkia noita meijän ihania joulu romppeita sitten kun senki aika koittaa, reilu kuukauden kuluttua uskaltaa alkaa jo ripustaa jouluvaloja ja muita.

-Suikki- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti