Tunnisteet

perjantai 21. lokakuuta 2011

65 Yötä siihen viellä on!

Odottavan aika on pitkä! vaikka toisaalta kohta on jo MARRASKUU! tänä viikonloppuna aijon laittaa meille jouluvaloja jo pikkasen koska titididiididii!! naapureilla on ensimmäiset jouluvalot bongattu! eli kehtaa itsekkin laittaa :) En millään jaksas odottaa edes enempää!! Töihinkin oli tullut tänään jo viimvuodesta tuttuja amaryllis joulumerkkejä uudelleen myyntiin :) 

Myös tämän vuoden joulumerkit on ihan jees mutta ei mun mielestä yhtä kivat mitkä oli viimevuonna, viimevuoden joulukortti merkkihän oli se missä oli joulupukin naama ja toinen missä oli poro ja sitten oli se suomi japani postin yhteis julkaisu merkki,tänävuonna näitä 0.55 sentin joulumerkkejä on vaan yksi, muistaakseni kuvassa oli joku tonttu tms leikkimässä lankarullilla?? meille ei kuitenkaan viellä ole kyseisiä merkkejä saapunut tulevat muistaakseni vasta jossain kohti joulukuuta tai marraskuun lopulla mutta sitten oli pari muuta jouluiaiheista merkkiä mitkä ilmeistyi muistaakseni 7 marraskuuta toisessa tais olla tonttu ukko punasella taustalla ja sitten oli se huurteinen ruusunmarja mikä mun mielestä oli tosi kaunis.

Noh jokatapauksessa 65yötä enään jouluun niin uskomattomalta kun se taas kuulostaakin ihanaa ihanaaa kohta se on täällä, tänä aamuna muuten kun menin töihin luin jostain metro tms lehdestä että jossain netissä on sellanen kilpailu missä voi veikata ensilumen satamispäivän! pitäää koittaa tänä iltana etiskellä sitä kisaa täältä netistä että vois osallistua siihen, se ois hauskaa ja sais jännittää vähän että koska se tulee, mä sanoisin että 16 marraskuuta eli noin ensikuun puolivälissä :) noh jännätään siihen saakka.
-Suikki-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti