Tunnisteet

lauantai 15. syyskuuta 2012

onko tosiaan näin!!!

                       

että enään on vaaan 100 yötä jouluun!! jes, nyt mulla on siis virallinen lupa itseltäni alkaa päivittelemään oikeen urakalla nyt tätä mun joulublogin puolta :D.
ihanaa! huomaa että meikäläiselläkin on se joulu jo kiikarissa ollut jo jonkin aikaan koska viime viikolla vaan hetken mielijohteesta ostin kaupasta valkoisen kalustemaalin, ja päätin että maalan meidän ruokailu ryhmän valkoseksi.. hehe no kolme tuolia on jo maalattu ja hyvältä näyttää enään ois yksi tuoli ja pöytä maalattavana.

Just eilen marisen tolle mun ukolleni että kun mulla on niiiiiiiiin kova ikävä joulua! ja kaikkea sitä mitä siihen liittyy,kohta alkaa illtakin pimetä sen verta mukavasti että voi alkaa jo kynttilöitä kaiveleen kaapeista esiin!

Viime viikonloppuna tehtiin mun parhaan ystävän Jennin kanssa sellanen tyttöjen shoppailu reissu viroon, sieltä tarttu pojallekkin jo ensimmäiset joululahjatkin matkaan nimittäin ostin kaks hienoa Angry Birds hupparia, oli oikeen ihana reissu! pari pulloa punkkuakin lähti mukaan pimeneviin iltoihin ;D.
tälläviikolla tuli hankittua myös kolme muutakin lahjaa jouluksi jo odottelemaan, nimittäin starwars anakin skywalkerin valomiekka , oli niin hyvä tarjous että oli pakko ottaa nyt jo matkaan mukaan joulua odottelaan ja rölli dvd:t kun on ollut meillä niin kovassa suosiossa niin otinpa niitäkin kun citymarketissa oli vain 4.90 kpl.. kannattaahan se ostaa kun viellä halavalla suapi!  Mä oon jo pitkään ite haaveillut siitä että kun tuo poika kasvaa tarpeeksi isoksi niin lähetään tekee reissu rovaniemelle, no onhan tuo jo aika iso pian jo 6vuotias jäpikkä joten kattelin tässä iltani ratoksi vähän junalippujen ja lentolippujen hintoja sinne.. aika hintaviahan ne lentoliput oli mutta matka ois kestänyt vaan 1h 20min... kun taas junalla pääsee puolet halvemmalla mutta matka kestääkin sitten noin 11 tuntia...enpä tiiä sitten..

joulupukkin postikonttirin sivuilla käytiin jo vähän  fiilistelemässä! sekä myöskin  tämä on aivan ihana sivu!
Huomenna meillä onkin sellanen käpyjen etsintä päivä, samalla kun mennään simban kanssa metsälenkille huomenna niin kattellaan jos löydettäs hyviä käpyjä jotka sitten voitas lähempänä joulua maalailla... mulla on pari muutakin ihanaa ideaa jotka aijon toteuttaa tänävuonna mm. taikataikina koristeita sekä aattelin ite väsätä sellasen ihanan himmelin meijän olkkariin! sekä tehä itse parit joulupallot kuuseen nekinkun viimevuonna jäi tekemättä.

nooo nyt alkaa tämä  blogin päivittely riittää tälle illalle minäpä haen kuppposen kaakaota sekä viltin jalkojani lämmittämään ja siirryn lueskelemaan muita ihania joulublogeja, tänään on varmasti ihmiset nimittäin innostuneet päivittelemaan hurjasti.

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti