Tunnisteet

perjantai 14. lokakuuta 2011

Törsäilyä.

Tätä menoa jos jatketaan tätä törsäilyä niin ollaan jouluna niin pers aukista sakkia että! 





Hemnes kampauspöytä
Käytiin siis siellä naisten paratiisissa eli ikeassa ja mukaanhan sieltä lähti kaikenlaista kamaa ja rahaa meni niin suatanasti taas :D Mirolle saatiin uusi sänky (kura:n ihana puoliparvi), expedit hylly (2x4) sekä keittiöön uudet verhot,olkkariin uusi matto ja minä sain kauan haaveilemani MEIKKIPÖYDÄN! siis olihan se kallis mutta on se niin ihana ja niin kaunis että kyllä luulis kelpaavan siinä tämän neidin naamaansa pynttäillä.  Tohon lisäksi ostin myös kaksi seinä lamppua mihin ostin sellaset ihanat aidon kynttilän näköiset lamput myös, ne syttyy viellä silleen ihanasti hitaas hmm vaikee selittää mutta silleen kynttilämäisesti, ja pitihän siihen tietenkin tuolikin saada ja ikeastahan sekin ihanuus löytyi sopii hyvin yhteen se palli tuon pöydän kanssa. Eteiseen ostettiin lisäksi viellä uusi lipasto harmaan ruskeen sävynen ihana sekin. 

Mutta koska tulee ikeaan joulu kamaa? Viime jouluna ostin sieltä ihanan jättimäisen maljakon johon ostin myös kauniita punaisia ja hopeisia helmiketjuja sekä erillaisia punaisia joulupalloja sieltä siitä sai ihanan näkösen asetelman tehtyä ! Toivotaan että tänä vuonna siellä olisi kanssa kaikkea ihanaa härpätintä joka saa joulu ihmiset sekoamaan. Mutta eniten odotan että meille tulee töihin kaikki ne ihana joulu kamat... viime vuonna oli niiin ihania soivia,laulavia,tanssiva pehmoleluja ja joulupukkeja että! Saa nähä mitä tää vuosi tuo tullessaan, ostin meiltä töistä viime vuonna myös ihanan jouluisen soittorasian siinä on jää karhuja söpöissä joulukuteissa joulukuusen ympärillä ja se perus joulupukki matkaan jo käy biisi tulee siitä kun veivaa pohjasta siitä jutusta! Meillä on toinen sellai saman tyylinen mutta siinä taitaa olla joulupukki koko komeudessaan ja sama luritus siinäkin tulee! 

Tänään ostin tämän syksyn ensimmäisen marlin glögi tiiviste pullon, ja nyt aijon kyllä mennä lämmittämään sitä ison kasan rusinoita ja manteleiden kera! vedän villisukat jalkaan ja nautiskelen sitä.

-Suikki-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti