Tunnisteet

tiistai 27. syyskuuta 2011

Joulu Elokuvat

Tänään  meillä oli tälläinen pien siivous päivä, otettiin pojan kanssa rätit kauniisiin käsiimme ja puhdistimme kaikki meijän dvd-elokuvat, ja paljon joukossa oli myös niitä jouluisia elokuvia <3 .
Omat suosikkini on ehdottomasti tietenkin  joulupukki ja noitarumpu, ihana Mauri Kunnaksen tekele jota suosittelen jokaiselle, niin lapselle kuin aikuiselle, tämä löytyy tietenkin meiltä myös kotoa mutta silti joka kerta kun se tulee telkkaritsta niin katsomme sen kyllä.
Toinen jo perinteeksi muuttunut iki suosikko on nuo yksin kotona 1 &2, aivan huippu elokuvia Kevin nimisestä pojasta joka kummassakin elokuvassa eksyy jotenkin perheestään ja sitten alkaakin sattua kaiken näköstä ;D
 ja kolmantena sitten tuleekin joulukoira elokuva.. ihana ihana ihana.
Onhan niitä toki muitakin ihania tässä esimerkiksi muutamia muita joita meiltä kotoa löytyy : Mutta mitä tapahtui joulupukille 1 ja 2, Joulutarina se suomalainen, Elf, isäni on turbomies, saiturin joulu, the grinch. Sitten on myös paljon noita lasten joulu leffoja mm. aku ankan joulumanteli, mikkihiiren joulu, joulu ankkalinnassa, napapiirin pikajuna ja muita ei sitten tulekkaan mieleen tässä nytten.


Mutta tulisipa pian se joulu jo, kohta pääsee jännittelemään että mikä joulukalenteri telkasta tulee tänävuonna.. viimevuonna pojan kanssa katsottiin tonttu toljanterin joulukalenteria se oli aika hyvä ja vanha tuttu omasta lapsuudesta :) oiskohan se toljanteri tänäkin vuonna siellä tonttuilemassa vai onkohan joku ihan uusi kalenteri.

-suikki-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti